Μαγικά Εργαστήρια

Ακολουθώντας τις διατάξεις του υπουργείου, η Dragon’s Nest φροντίζει για την ασφάλεια και την υγεία των μικρών μας φίλων και των οικογενειών τους. Ολες οι δραστηριότητές μας είναι σχεδιασμένες ώστε να απασχολούν πολύ μικρές ομάδες παιδιών, το πολύ μέχρι 5 συμμετέχοντες. Όλοι οι χώροι μας απολυμαίνονται προσεκτικά και αερίζονται μετά από κάθε δραστηριότητα, και περιορίζεται η επαφή των παιδιών που απασχολούνται σε παράλληλες δραστηριότητες. Τέλος, ενώ δεν απαγορεύεται η παραμονή των γονέων στο χώρο, δεν συνίσταται, εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο, προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός στην αίθουσα αναμονής. Όπως προβλέπει η νομοθεσία, η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους, μικρούς και μεγάλους μάγους, με την δυνατότητα προσωρινού διαλείμματος σε απομονωμενη αίθουσα, σε περίπτωση που το παιδί χρειάζεται χώρο και χρόνο να αναπνεύσει.

Από εσάς θα χρειαστούμε να έχετε προμηθεύσει τα παιδιά με τις ατομικές τους μάσκες, τις οποίες θα φορούν πριν εισέλθουν στο χώρο και δεν θα αφαιρούν παρά μόνο σε περίπτωση ανάγκης και υπό ασφαλείς για όλους προϋποθέσεις. Επίσης, είναι σημαντικό τα παιδιά να μη φέρνουν μαζί τους παιχνίδια ή άλλα μη απαραίτητα αντικείμενα, καθώς θα παρέχουμε εμείς ό,τι χρειάζεται για τις δραστηριότητες, εκτός αν υπάρχει ατομικός εξοπλισμός για συγκεκριμένες δραστηριότητες, όπως οι καλλιτεχνικές. Τέλος, είναι πολύ σημαντικό σε περίπτωση που το παιδί σας παρουσιάζει συμπτώματα (πυρετό, βήχα, στεγνό λαιμό, ή κάποιο άλλο σύμπτωμα) να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα και να αποφύγετε να το φέρετε στο χώρο, για τη δική του ασφάλεια και για την ασφάλεια των υπολοίπων, ώστε να μην αναμεταδίδεται ο ιός μεταξύ των κλειστών ομάδων. Απευθυνθείτε στον θεράποντα ιατρό σας, ο οποίος θα αξιολογήσει την κατάσταση και την αναγκαιότητα ή όχι μοριακού διαγνωστικού τεστ.

Μηνιαία Μαγικά Εργαστήρια

Αυτοτελή Μαγικά Εργαστήρια

Συχνές Ερωτήσεις

Το Summer Camp των Μαθητευόμενων Μάγων πραγματοποιείται στον χώρο της Dragons’ Nest, Λάρνακος 19, 16346 στην Ηλιούπολη, πλησίον του μετρό του Αγίου Δημητρίου.

Η συμμετοχή στο Summer Camp κοστίζει €150/εβδομάδα. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται το δεκατιανό των παιδιών, φρούτα και υγιεινά σνακ αλλά και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στις δραστηριότητές μας. Θα υπάρξει έκπτωση 10% για τα αδέρφια.

Η συμμετοχή στην απογευματινή δημιουργική απασχόληση κοστίζει €50/εβδομάδα ή €10/ημέρα. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται φρούτα και υγιεινά σνακ αλλά και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στις δραστηριότητές μας. Προσοχή: ​τα παιδιά τα οποία θα συμμετέχουν και στην απογευματινή δημιουργική απασχόληση, θα πρέπει να έχουν μαζί τους το μεσημεριανό τους φαγητό.

Εφόσον υπάρχουν ελεύθερες θέσεις, ναι, μπορείτε. Ωστόσο, προτεραιότητα έχουν τα παιδιά που είναι εγγεγραμμένα στο Summer Camp.

Φυσικά! Παρακαλούμε μην αμελήσετε να μας γράψετε για τυχόν αλλεργίες ή διατροφικές ιδιαιτερότητες στη σχετική ερώτηση στη φόρμα εγγραφής.

Θέλετε τα παδιά σας να ζήσουν ένα μαγικές στιγμές;

logo_with_bg_aspro

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster