Η Dragons’ Nest αναζητά νέους αφηγητές!

Η ομάδα της Dragons’ Nest δραστηριοποιείται στο χώρο της Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών στα πλαίσια της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης και αναζητά νέους Αφηγητές.

Ένας Αφηγητής της Dragons’ Nest εργάζεται με μικρές ομάδες παιδιών σε χώρους εκπαίδευσης, χρησιμοποιώντας το ειδικά σχεδιασμένο επιτραπέζιο παιχνίδι ρόλων (Tabletop RPG) “Μαθητευόμενοι Μάγοι” που στοχεύει στην ανάπτυξη κοινωνικών και γνωσιακών δεξιοτήτων μέσα από τη δημιουργική απασχόληση των μαθητών. Η εργασία είναι μερικής απασχόλησης, τις ώρες των Απογευματινών Δραστηριοτήτων, μετά του επίσημου σχολικού ωραρίου και πραγματοποιείται με επίσκεψη του αφηγητή σε συνεργαζόμενα σχολεία μαζί με τον εκπαιδευτικό εξοπλισμό που του παρέχεται από την εταιρεία (χωράει σε τσάντα πλάτης και δεν είναι μεγάλου βάρους για να είναι εύκολο στην μεταφορά από όλους τους αφηγητές).

Η διαδικασία Εκπαίδευσης – Πρόσληψης θα ολοκληρωθεί σε 5 φάσεις μέσα στον μήνα Ιούνιο και η έναρξη θα γίνει με την εκκίνηση της σχολικής χρονιάς. (Τα αποτελέσματα της διαδικασίας θα ανακοινωθούν 15 μέρες μετά το πέρας της 5ης φάσης)

Φάσεις Εκπαίδευσης – Πρόσληψης:

  1. Συνεντεύξεις μέσω zoom (30 λεπτά)
  2. Εφαρμογή του εργαλείου ως παίκτες (4 ώρες – Σάββατο)
  3. Πρώτη θεωρητική εκπαίδευση  (4 ώρες – Κυριακή)
  4. Εφαρμογή του εργαλείου ως Αφηγητής  (4 ώρες – Σάββατο)
  5. Δεύτερη θεωρητική εκπαίδευση  (4 ώρες – Κυριακή)

Παρακαλώ συμπληρώστε την “Φόρμα Υποψηφίων Αφηγητών” πατώντας το παρακατώ κουμπί, που θα σας οδηγήσει στο περιβάλλον του Google Forms. 

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Interviews

Η Dragons’ Nest αναζητά νέους αφηγητές!

Η ομάδα της Dragons’ Nest δραστηριοποιείται στο χώρο της Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών στα πλαίσια της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης και αναζητά νέους Αφηγητές. Ένας Αφηγητής της

Έχετε οποιαδήποτε απορία σε σχέση με τα παραπάνω;

logo_with_bg_aspro